Masterclass Patisserie Frank Haasnoot

16 Augustus t/m 18 Augustus 2019

Altijd al de kunst af willen kijken van vaktechnische uitblinker in de patisserie en World Chocolate Master Frank Haasnoot? Grijp je kans en ga in deze driedaagse masterclass aan de slag met verfijnde patisserie

Kosten

995

  • 3 dagen
  • 22,5 uur
  • 09:00u - ca. 16:30u
  • Max. 14 personen

aanmelden

belangstelling  

In deze driedaagse cursus ga je aan de slag met de nieuwste patisserie recepten van Frank Haasnoot. Deze ervaren toppatissier blinkt uit in creativiteit en neemt je mee in een range aan mooie technieken waaronder zijn signature decoraties. Je gaat in subgroepen aan de slag met verschillende recepten variërend van entremets, taarten, cakes en andere verfijnde patisserie. De cursus geeft jouw kennisrepertoire een boost en maakt het mogelijk om unieke, eigentijdse en stijlvolle patisserie neer te zetten.

De foto’s geven een impressie van het werk van Frank. Het precieze programma van de cursus wordt kort van te voren bekend.

Over Frank Haasnoot

Frank Haasnoot is a Dutch pastry chef with over 23 years experience, working as a freelance consultant. When Frank finished his education he started working for several pastry brands around the globe. Starting in Holland he moved on to work in New York (La Tulipe Desserts), Kuwait (the Victorian), Taiwan (Mandarin Oriental Hotel) and Hong Kong (the Peninsula Hotel). During his career Frank competed in national and international pastry competitions. After several Dutch competitions he decided it was time to compete on a international level. In 2011 he was the winner of the World Chocolate Masters in Paris. Mid 2017 Frank decided to relocate back to Europe and start his freelance career to be able to teach and develop his work freely, for any pastry and chocolate related project.

 

Kosten

995,- inclusief lunch en btw

Doelgroep

De cursus gaat uit van een basisniveau aan voorkennis in de patisserie. Het is niet vereist om werkzaam te zijn in de patisserie. ​De voertaal van de masterclass is Nederlands.


Soortgelijke opleidingen

Macarons

Macarons

Patisserie

(Thuisbakkers)

Bekijk opleiding

Macarons

Basis Chocolaterie

Basis Chocolaterie

Chocolaterie

(Thuisbakkers)

Bekijk opleiding

Basis Chocolaterie

Vervolg Chocolaterie

Vervolg Chocolaterie

Chocolaterie

(Thuisbakkers)

Bekijk opleiding

Vervolg Chocolaterie

Puur schuim

Puur schuim

Patisserie

(Thuisbakkers)

Bekijk opleiding

Puur schuim