American Baking

2 dagen

Aan de slag met homemade banket, dus niet de superstrakke producten, maar juist die waarvan het water je direct in de mond loopt

Data
  • 30 April t/m 1 Mei 2024

495

  • 2 dagen
  • 13 uur
  • 09:00u - 15:30u
  • Max. 12 personen

aanmelden

belangstelling  

De Amerikaanse patisserie bestaat uit heel toegankelijke producten die kunnen rekenen op veel fans. Je leert verschillende cookies, bars, cakes en pies. Er is bovendien aandacht voor de theoretische onderbouwing en vaktechnieken die horen bij de verschillende producten.

Wat maak je onder andere

Carrot cake, red velvet cake, sticky toffee cake, pecan pie, cheese cake, chewy chocolate pecan cookies, oatmeal raisin cookies, peanut butter cookies en meer.

 

Kosten

€ 495,- inclusief lunch en btw-vrij

Deze cursus komt niet in aanmerking voor het STAP budget

Voor bakkers die afdragen aan het Sociaal Fonds Bakkersbedrijf geldt een korting van 45%.


Soortgelijke opleidingen

Chefsdagen

Chefsdagen

Patisserie

(Professionals)

Bekijk opleiding

Chefsdagen

Frank Haasnoot - Chocolade showstuk

Frank Haasnoot - Chocolade showstuk

Chocolaterie

(Professionals
Thuisbakkers)

Bekijk opleiding

Frank Haasnoot - Chocolade showstuk

Cakes en Rijke Beslagsoorten professionals

Cakes en Rijke Beslagsoorten professionals

Patisserie

(Professionals)

Bekijk opleiding

Cakes en Rijke Beslagsoorten professionals

IJstaarten

IJstaarten

Glacerie

(Professionals)

Bekijk opleiding

IJstaarten