Loading...

Allergeenvrij Bakken

13 September t/m 14 September 2017

Krijg je in je winkel ook steeds meer vragen over allergenen en intoleranties? Leer in deze opleiding op al deze vragen te anticiperen en je klant te verrassen met een geschikt product.

Kosten

339

  • 2 dagen
  • 15 uur
  • 08:00u - 15:30u
  • Max. 12 personen

aanmelden

belangstelling  

Geen lactose, glutenarm, koemelkallergie of tarwevrij… steeds meer mensen mogen of willen 1 of meerdere van deze ingredienten niet gebruiken. In deze tweedaagse opleiding leer je hoe je jouw assortiment ook toegankelijk kunt maken voor consumenten met een intolerantie voor bijvoorbeeld gluten of lactose. Hoe zorg je voor een passend antwoord op deze klantvraag? Je leert een theoretische basis over de verschillende allergenen en intoleranties en kunt dit toetsen aan je huidige assortiment. Vervolgens doe je inspiratie op voor glutenarme en lactose-arme producten: wij helpen je een geschikt - en lekker - assortiment te produceren!

Wat maak je onder andere

Meer informatie en productfoto’s volgen.

 

Kosten

€ 339,- excl. BTW* per 2-daagse opleiding, inclusief lunch.

* dit geldt voor bakkers die afdragen aan het Sociaal Fonds Bakkersbedrijf, onder voorbehoud van goedkeuring. Voor andere professionals kost de opleiding € 495,- excl. BTW.

Inschrijvingen lopen officieel via de Nationale Bakkerij Academie, maar u mag zich ook melden bij ons, wij sturen uw inschrijving dan door.

Doelgroep

Professionals