Allergeenvrij Bakken professionals

23 September t/m 24 September 2019

Krijg je ook ontzettend veel vragen van klanten met allergieen of dieten? Leer in deze opleiding op al deze vragen te anticiperen en een geschikt product te maken. De ins en outs over diverse voedselintoleranties komen aan bod.

Kosten

346

  • 2 dagen
  • 13 uur
  • 08:00u - 15:30u
  • Max. 12 personen

aanmelden

belangstelling  

Geen lactose, gluten, suiker, kippenei etc… steeds meer mensen mogen of willen 1 of meerdere van deze ingrediënten niet gebruiken. Wat houden deze allergieën in en welke alternatieven zijn er? Wij helpen je een geschikt product te maken, dat bovendien lekker is voor mensen zonder intolerantie.

Wat maak je onder andere

Kaasbolletjes, kokosmakronen, frambozen meringues, twee soorten taart, glutenvrije crackers en glutenvrij brood

Let op: de cursus vindt plaats in een bakkerijomgeving (niet glutenvrij), de producten worden dan ook glutenarm.

 

Kosten

Voor bakkers die afdragen aan het Sociaal Fonds Bakkersbedrijf geldt een prijs van €346,- (excl. btw). Wij werken samen met de Nationale Bakkerij Academie, zij verzorgen na afloop van de opleiding de factuur.

Voor andere professionals kost de opleiding € 495,- (btw-vrij).


Soortgelijke opleidingen

Master Patisserie

Master Patisserie

Patisserie

(Thuisbakkers)

Bekijk opleiding

Master Patisserie

Confiserie

Confiserie

Patisserie

(Thuisbakkers)

Bekijk opleiding

Confiserie

ENGLISH - Introduction Bread & Pastry

ENGLISH - Introduction Bread & Pastry

Patisserie

(Thuisbakkers)

Bekijk opleiding

ENGLISH - Introduction Bread & Pastry

Vervolg Patisserie

Vervolg Patisserie

Patisserie

(Thuisbakkers)

Bekijk opleiding

Vervolg Patisserie