Loading...

Allergeenvrij Bakken professionals

16 April t/m 17 April 2018

Krijg je ook ontzettend veel vragen van klanten met allergieen of dieten? Leer in deze opleiding op al deze vragen te anticiperen en een geschikt product te maken. De ins en outs over diverse voedselintoleranties komen aan bod.

Kosten

495

  • 2 dagen
  • 13 uur
  • 08:00u - 15:30u
  • Max. 12 personen

aanmelden

belangstelling  

Geen lactose, gluten, suiker, kippenei etc… steeds meer mensen mogen of willen 1 of meerdere van deze ingrediënten niet gebruiken. Wat houden deze allergieën in en welke alternatieven zijn er? Wij helpen je een geschikt product te maken, dat bovendien lekker is voor mensen zonder intolerantie.

Wat maak je onder andere

Kaasbolletjes, kokosmakronen, frambozen meringues, twee soorten taart, glutenvrije crackers en glutenvrij brood

Let op: de cursus vindt plaats in een bakkerijomgeving (niet glutenvrij), de producten worden dan ook glutenarm.

 

Kosten

€ 495,- inclusief BTW en lunch