Loading...

Allergeenvrij Bakken consumenten

22 Januari t/m 23 Januari 2018

Wil je jouw bakskills uitbreiden met het leren maken van allergeenvrije producten? Leer in deze opleiding meer ins en outs over een voedselintolerantie en leer bijpassende producten.

Kosten

495

  • 2 dagen
  • 13 uur
  • 08:00u - 15:30u
  • Max. 12 personen

aanmelden

belangstelling  

Geen lactose, gluten, suiker, kippenei etc… steeds meer mensen mogen of willen 1 of meerdere van deze ingrediënten niet gebruiken. Wat houden deze allergieën in en welke alternatieven zijn er? Wij helpen je een geschikt product te maken, dat bovendien lekker is voor mensen zonder intolerantie.

Wat maak je onder andere

Kaasbolletjes, kokosmakronen, frambozen meringues, twee soorten taart, glutenvrije crackers en glutenvrij brood

Let op: de cursus vindt plaats in een bakkerijomgeving (niet glutenvrij), de producten worden dan ook glutenarm.

 

Kosten

€ 495,- inclusief BTW en lunch

Doelgroep

Mensen met geen tot weinig voorkennis van patisserie hebben of bakkerijpersoneel zonder productie-achtergrond (bijvoorbeeld winkelpersoneel of broodbakkers).