Loading...

Delizioso Gelato

4 dagen

​Wil jij echt weten wat de sleutel van succes is tot het perfecte ijsje? Om vervolgens je plan als ijsbereider door te zetten? Dan is deze cursus perfect voor jou!

Data
  • 23 April t/m 26 April 2024 (VOL)

995

  • 4 dagen
  • 26 uur
  • 09:00u - ca. 15:30u
  • Max. 8 personen

belangstelling  

In Italië heeft men het maken van heerlijk ijs op basis van eerlijke grondstoffen haast tot een religie verheven. IJs maken is niet alleen een passie voor de Italianen, het is een kunst die al jaren van generatie op generatie wordt doorgegeven. In deze training gaan wij vanuit deze basis verder. We gaan ijssoorten maken op basis van de allermooiste grondstoffen uit Italië. Naast het maken van heerlijk ijs gaan we ook in op de berekening van een goede mix en invloed van de grondstoffen. En zie je ineens dat je met verschillende verhoudingen heel verschillend ijs kunt maken met vrijwel dezelfde grondstoffen. Ook maken we een vitrineplan en zorgen voor een efficiënt productieproces.

Wat maak je onder andere

Diverse soorten roomijs met en zonder variegato, sorbetijs en meer.

 

Kosten

€ 995,- inclusief lunch en btw-vrij.

Voor bakkers die afdragen aan het Sociaal Fonds Bakkersbedrijf geldt een korting van 45%.

Doelgroep

(Toekomstige) ijsbereiders, banketbakkers en patissiers die zich willen ontwikkelen op het bereiden van een goed ijsje van een zelfgemaakte compositie.


Soortgelijke opleidingen

Vegan patisserie

Vegan patisserie

Patisserie

(Thuisbakkers)

Bekijk opleiding

Vegan patisserie

Master Chocolaterie

Master Chocolaterie

Chocolaterie

(Professionals
Thuisbakkers)

Bekijk opleiding

Master Chocolaterie

Patisserie 20-daagse cursus

Patisserie 20-daagse cursus

Patisserie

(Thuisbakkers)

Bekijk opleiding

Patisserie 20-daagse cursus

Peter Remmelzwaal - Suikerkunst basis

Peter Remmelzwaal - Suikerkunst basis

Patisserie

(Professionals
Thuisbakkers)

Bekijk opleiding

Peter Remmelzwaal - Suikerkunst basis