Loading...

Delizioso Gelato

29 Januari t/m 1 Februari 2018

​Wil jij echt weten wat de sleutel van succes is tot het perfecte ijsje? Om vervolgens je plan als ijsbereider door te zetten? Dan is deze opleiding perfect voor jou!

Kosten

995

  • 4 dagen
  • 26 uur
  • 09:00u - ca. 15:30u
  • Max. 12 personen

aanmelden

belangstelling  

In Italië heeft men het maken van heerlijk ijs op basis van eerlijke grondstoffen haast tot een religie verheven. IJs maken is niet alleen een passie voor de Italianen, het is een kunst die al jaren van generatie op generatie wordt doorgegeven. In deze training gaan wij vanuit deze basis verder. We gaan ijssoorten maken op basis van de allermooiste grondstoffen uit Italië. Naast het maken van heerlijk ijs gaan we ook in op de berekening van een goede mix en invloed van de grondstoffen. En zie je ineens dat je met verschillende verhoudingen heel verschillend ijs kunt maken met vrijwel dezelfde grondstoffen. Ook maken we een vitrineplan en zorgen voor een efficiënt productieproces.

Dus wordt 2018 jouw jaar als ijsbereider? Schrijf je dan in voor deze opleiding.

Deze opleiding wordt aangeboden in samenwerking met onze founders IJswinkel.nl en Valmar Benelux.

 

Kosten

Voor bakkers die afdragen aan het Sociaal Fonds Bakkersbedrijf geldt een prijs van €726,-. Wij werken samen met de Nationale Bakkerij Academie, zij verzorgen na afloop van de opleiding de factuur.

Voor andere professionals kost de opleiding € 995,-.

Doelgroep

(Toekomstige) ijsbereiders, banketbakkers en patissiers die zich willen ontwikkelen op het bereiden van een goed ijsje van een zelfgemaakte compositie.