Loading...

Vervolg Chocolaterie

2 September t/m 23 September 2017

Beheers je na de Basis Chocolaterie de cruciale basisvaktechnieken en ben je klaar voor de volgende stap?

Kosten

775

  • 4 zaterdagen
  • 24 uur
  • 09:30u - ca. 15:30u
  • Max. 12 personen

aanmelden

belangstelling  

Je ontdekt in Vervolg Chocolaterie meerdere toepassingen en samenstellingen van chocolade en leert enroberen en werken met een overtrekmachine. Ook maak je kennis met de klassieke en eigentijdse vullingen voor bonbons en je werkt aan verschillende decoratietechnieken.

Wat leer je onder andere

Truffels, verschillende vullingen, confiserie (pâte a fruit, guimauve, karamels, nougat), snijbonbons, ganache bonbons en meer.

 

Kosten

€ 775,- inclusief BTW en lunch

Data zijn: 2, 9, 16 en 23 september

Doelgroep

Deelname is mogelijk na het afronden van de opleiding Basis Chocolaterie.