Loading...

Vervolg Chocolaterie

19 Oktober t/m 9 November 2019

Beheers je na de Basis Chocolaterie de cruciale basisvaktechnieken en ben je klaar voor de volgende stap?

Kosten

775

  • 4 zaterdagen: 19 en 26 oktober, 2 en 9 november
  • 26 uur
  • 09:00u - ca. 15:30u
  • Max. 12 personen

aanmelden

belangstelling  

Je ontdekt in Vervolg Chocolaterie meerdere toepassingen en samenstellingen van chocolade en leert enroberen en werken met een overtrekmachine. Ook maak je kennis met de klassieke en eigentijdse vullingen voor bonbons en je werkt aan verschillende decoratietechnieken.

Wat leer je onder andere

Truffels, verschillende vullingen, confiserie (pâte a fruit, karamels, nougat), snijbonbons, ganache bonbons en meer.

 

Kosten

€ 775,- inclusief BTW en lunch

Data zijn:19 en 26 oktober, 2 en 9 november

Doelgroep

Deelname is mogelijk na het afronden van de opleiding Basis Chocolaterie.


Soortgelijke opleidingen

Introductie Patisserie

Introductie Patisserie

Patisserie

(Thuisbakkers)

Bekijk opleiding

Introductie Patisserie

Hartige Patisserie

Hartige Patisserie

Patisserie

(Thuisbakkers)

Bekijk opleiding

Hartige Patisserie

Patisserie 20-daagse opleiding

Patisserie 20-daagse opleiding

Patisserie

(Thuisbakkers)

Bekijk opleiding

Patisserie 20-daagse opleiding

Desserttaarten en gebak professionals

Desserttaarten en gebak professionals

Patisserie

(Professionals)

Bekijk opleiding

Desserttaarten en gebak professionals