Loading...

Vervolg Chocolaterie

11 Mei t/m 1 Juni 2019

Beheers je na de Basis Chocolaterie de cruciale basisvaktechnieken en ben je klaar voor de volgende stap?

Kosten

775

  • 4 zaterdagen
  • 26 uur
  • 09:00u - ca. 15:30u
  • Max. 12 personen

aanmelden

belangstelling  

Je ontdekt in Vervolg Chocolaterie meerdere toepassingen en samenstellingen van chocolade en leert enroberen en werken met een overtrekmachine. Ook maak je kennis met de klassieke en eigentijdse vullingen voor bonbons en je werkt aan verschillende decoratietechnieken.

Wat leer je onder andere

Truffels, verschillende vullingen, confiserie (pâte a fruit, karamels, nougat), snijbonbons, ganache bonbons en meer.

 

Kosten

€ 775,- inclusief BTW en lunch

Data zijn: 11, 18, 25 mei en 1 juni

Doelgroep

Deelname is mogelijk na het afronden van de opleiding Basis Chocolaterie.

Zaterdagen: 11, 18, 25 mei en 1 juni


Soortgelijke opleidingen

Chocolate baking

Chocolate baking

Patisserie

(Thuisbakkers)

Bekijk opleiding

Chocolate baking

IJstaarten

IJstaarten

Glacerie

(Professionals
Thuisbakkers)

Bekijk opleiding

IJstaarten

Master Patisserie

Master Patisserie

Patisserie

(Thuisbakkers)

Bekijk opleiding

Master Patisserie

Vormbonbons

Vormbonbons

Chocolaterie

(Professionals
Thuisbakkers)

Bekijk opleiding

Vormbonbons