Loading...

Vervolg Chocolaterie

11 May t/m 1 Juni 2019

Beheers je na de Basis Chocolaterie de cruciale basisvaktechnieken en ben je klaar voor de volgende stap?

Kosten

775

  • 4 zaterdagen
  • 26 uur
  • 09:00u - ca. 15:30u
  • Max. 12 personen

aanmelden

belangstelling  

Je ontdekt in Vervolg Chocolaterie meerdere toepassingen en samenstellingen van chocolade en leert enroberen en werken met een overtrekmachine. Ook maak je kennis met de klassieke en eigentijdse vullingen voor bonbons en je werkt aan verschillende decoratietechnieken.

Wat leer je onder andere

Truffels, verschillende vullingen, confiserie (pâte a fruit, karamels, nougat), snijbonbons, ganache bonbons en meer.

 

Kosten

€ 775,- inclusief BTW en lunch

Data zijn: 11, 18, 25 mei en 1 juni

Doelgroep

Deelname is mogelijk na het afronden van de opleiding Basis Chocolaterie.

Zaterdagen: 11, 18, 25 mei en 1 juni


Soortgelijke opleidingen

Macarons

Macarons

Patisserie

(Thuisbakkers)

Bekijk opleiding

Macarons

Basis Chocolaterie

Basis Chocolaterie

Chocolaterie

(Thuisbakkers)

Bekijk opleiding

Basis Chocolaterie

Puur schuim

Puur schuim

Patisserie

(Thuisbakkers)

Bekijk opleiding

Puur schuim

9-weekse Patisserie

9-weekse Patisserie

Patisserie

(Thuisbakkers
Carrière-switchers)

Bekijk opleiding

9-weekse Patisserie