Loading...

Paaseieren, Paaschocolade en Decoraties

19 Februari t/m 20 Februari 2018

Dit jaar scoren met een rationeel te produceren chocoladeassortiment voor Pasen?

Kosten

346

  • 2 dagen
  • 13 uur
  • 09.00u - ca. 15.30u
  • Max. 12 personen

aanmelden

belangstelling  

Ga dan aan de slag met onze docenten en maak de mooiste chocolade eieren, paasitems en decoraties. Maar wel zo, dat ze rationeel te produceren zijn, want het is echt niet zo dat het veel werk is voor weinig geld. Wij laten je de tips en trucs zien! Bovendien hoef je niet te investeren in allerlei ingewikkelde mallen, we maken ze met reguliere eierschaalmallen. Zet je winkel vol met deze eyecatchers en verbluf je klanten met je vakmanschap!

Voor deze opleiding is de basisopleiding Chocolaterie vereist, of een gedegen voorkennis met o.a. het werken met en tempereren van chocolade.

Wat ga je allemaal maken

Aan de slag met grote paaseieren, gevulde eitjes, decoraties en paasitems.

 

Kosten

Voor bakkers die afdragen aan het Sociaal Fonds Bakkersbedrijf geldt een prijs van €346,-. Wij werken samen met de Nationale Bakkerij Academie, zij verzorgen na afloop van de opleiding de factuur.

Voor andere professionals kost de opleiding € 495,-.

Doelgroep

Bakkers of eerdere deelnemers aan de opleidingen Basis of Vervolg Chocolaterie​