Loading...

Najaarschocolade

2 dagen

Dit jaar scoren met een divers chocoladeassortiment voor de herfst en feestdagen? Ga dan aan de slag met onze docenten en maak de mooiste chocolade herfstitems, chocoladeletters en bonbons.

Data
  • Wordt verwacht

272.25

  • 2 dagen
  • 13 uur
  • 09.00u - ca. 15.30u
  • Max. 12 personen

belangstelling  

Een combinatie van klassiek en modern staat centraal en het assortiment is bovendien rationeel te produceren zodat het ook financieel aantrekkelijk is. Wij laten je de tips en trucs zien. De opleiding bevat zowel items mét als zonder mallen. Wees onderscheidend en zet je winkel vol met een modern najaarschocolade assortiment en verbluf je klanten met je vakmanschap!

Voor deze cursus is de Basis Chocolaterie vereist, of een gedegen voorkennis van het tempereren en verwerken van chocolade.

Wat ga je allemaal maken

Aan de slag met chocolade passend bij de herfst en feestdagenperiode, denk aan verschillende praliné vullingen (o.a. hazelnoot, pecan en pistache), vormbonbons, mallen in herfstthema (oa kleuren met cacaoboter), chocolade 3d figuren en chocolade letters.

 

Kosten

Voor bakkers die afdragen aan het Sociaal Fonds Bakkersbedrijf geldt een korting van 45%. Voor andere professionals kost de cursus € 495,- (btw-vrij en incl. lunch).


Soortgelijke opleidingen

Macarons

Macarons

Patisserie

(Thuisbakkers)

Bekijk opleiding

Macarons

Introductie Patisserie

Introductie Patisserie

Patisserie

(Thuisbakkers)

Bekijk opleiding

Introductie Patisserie

Peter Remmelzwaal - Suikerkunst basis

Peter Remmelzwaal - Suikerkunst basis

Patisserie

(Professionals
Thuisbakkers)

Bekijk opleiding

Peter Remmelzwaal - Suikerkunst basis

Delizioso Gelato

Delizioso Gelato

Glacerie

(Professionals
Thuisbakkers)

Bekijk opleiding

Delizioso Gelato