Loading...

Najaarschocolade

4 September t/m 5 September 2017

Dit jaar scoren met een rationeel te produceren chocoladeassortiment voor de herfst, sinterklaas en kerstdagen?

Kosten

339

  • 2 dagen
  • 13 uur
  • 09.00u - ca. 15.30u
  • Max. 12 personen

aanmelden

belangstelling  

Ga dan aan de slag met onze docenten en maak de mooiste chocolade herfstitems, chocoladeletters, sint- en kerstchocolade. Een combinatie van klassiek en modern staat centraal en het assortiment is bovendien rationeel te produceren zodat het ook financieel aantrekkelijk is. Wij laten je de tips en trucs zien! De opleiding bevat zowel items mét als zonder mallen. Wees onderscheidend en zet je winkel vol met een modern najaarschocolade assortiment en verbluf je klanten met je vakmanschap!

Voor deze opleiding is de basisopleiding Chocolaterie vereist, of een gedegen voorkennis met o.a. het werken met en tempereren van chocolade.

Wat ga je allemaal maken

Aan de slag met chocolade passend bij de herfst en sinterklaas- en kerstperiode, denk aan verschillende soorten breekchocolade, chocoladerotsjes, chocolade letters (gevulde letters en spuitletters), holfiguren en mallen in herfstthema (oa kleuren met cacaoboter) en kerstchocolade variaties zoals boompjes

 

Kosten

€ 339,- excl. BTW*, inclusief lunch.

* dit geldt voor bakkers die afdragen aan het Sociaal Fonds Bakkersbedrijf. Voor andere professionals kost de opleiding € 495,- excl. BTW, zij mogen zich direct bij ons melden.

Inschrijvingen voor bakkers lopen officieel via de Nationale Bakkerij Academie, maar u mag zich ook melden bij ons, wij sturen uw inschrijving dan door.

Doelgroep

Bakkers of eerdere deelnemers aan de opleidingen Basis of Vervolg Chocolaterie​