Loading...

Master Chocolaterie

20 November t/m 23 November 2018

Na het oefenen en experimenteren in de Basis- en Vervolg Chocolaterie toe aan een eigen bedrijf?​ Wij geven je in deze cursus de juiste tools.

Kosten

775

  • 4 dagen
  • 26 uur
  • 09:00u - ca. 15:30u
  • Max. 12 personen

aanmelden

belangstelling  

In deze 4-daagse cursus onderzoek en onderga je het productieproces zoals dat in de praktijk ook plaatsvindt. We behandelen de theorie en over hygiëneregels, inrichting van de ruimte, benodigde machines en materialen, investering en leren je kostprijsberekeningen te maken.

Daarnaast gaan we nóg een stapje verder in de vaktechniek door het maken van je eigen transfersheets, eigentijdse decoraties en ga je mallen inspuiten met gekleurde cacaoboter. Deze cursus brengt je een stap verder in de start van je eigen chocolaterie!

Voor de master is gedegen voorkennis of de opleiding Vervolg Chocolaterie vereist.

Wat leer je onder andere

Aan de slag met gevorderde verschillende vormbonbons, snijbonbons, truffels en meer.

 

Kosten

€ 775,- inclusief BTW en lunch

Informeer naar de gereduceerde prijs voor deelnemers aan Basis en Vervolg Chocolaterie.

Doelgroep

Deelname is mogelijk na het afronden van de opleiding Basis Chocolaterie en Vervolg Chocolaterie.