Loading...

Snijbonbons

2 dagen

Werk je met een overtreklijn of overweeg je er één aan te schaffen en ben je op zoek naar nieuwe, rationeel te produceren bonbons om aan je assortiment toe te voegen? In deze tweedaagse cursus maak je diverse soorten snijbonbons.

Data
  • 16 April t/m 23 April 2024

272.25

  • 2 dagen
  • 13 uur
  • 09:00u - ca. 15:30u
  • Max. 12 personen

aanmelden

belangstelling  

Wil je je klanten een aantrekkelijk assortiment bonbons bieden, dat tegelijkertijd rationeel te produceren is? Schrijf je dan in voor de tweedaagse cursus Snijbonbons. In deze cursus voor professionals leer je diverse bonbons maken met verschillende vullingen. Daarbij is er natuurlijk aandacht voor smaken, texturen en afwerking. We werken in deze cursus met een doorhaallijn, ook wel enrobeerlijn genoemd, en zonder bonbonvormen. De focus ligt op snijbonbons, maar ook bars en spuitbonbons komen aan de orde. Dag 1 van de cursus staat vooral in het teken van het bereiden van de vullingen. Vanwege de minimale kristallisatietijd van de vullingen vindt dag 2 een week later plaats. Dan ligt de focus op het snijden en doorhalen.

Wat maak je onder andere

Meer dan 10 soorten snijbonbons met verschillende (gecombineerde) vullingen.

Cursusdata voorjaar 2024: dinsdag 16 april en dinsdag 23 april

 

Kosten

Voor bakkers die afdragen aan het Sociaal Fonds Bakkersbedrijf geldt een korting van 45%. Voor andere professionals kost de cursus € 495,- (btw-vrij en incl. lunch).


Soortgelijke opleidingen

Paaschocolade

Paaschocolade

Chocolaterie

(Professionals)

Bekijk opleiding

Paaschocolade

Najaarschocolade

Najaarschocolade

Chocolaterie

(Professionals)

Bekijk opleiding

Najaarschocolade

Frank Haasnoot - Chocolade showstuk

Frank Haasnoot - Chocolade showstuk

Chocolaterie

(Professionals
Thuisbakkers)

Bekijk opleiding

Frank Haasnoot - Chocolade showstuk

Eclairs en soezen

Eclairs en soezen

Patisserie

(Thuisbakkers)

Bekijk opleiding

Eclairs en soezen