Loading...

Basis Chocolaterie

4 dagen

Hoe krijgt je chocolade een mooie glans en knapperigheid? Welke vullingen zijn geschikt voor bonbons? Deze en meer vragen staan centraal in de Basis Chocolaterie.

Data
  • 29 April t/m 2 Mei 2024

995

  • 4 dagen
  • 26 uur
  • 09:00u - ca. 15:30u
  • Max. 12 personen

aanmelden

belangstelling  

In de basisopleiding is geen voorkennis vereist en leer je chocolade smelten, tempereren (enten, tableren). Ook ga je aan de slag met verschillende bonbons (snijbonbons, vormbonbons, spuitbonbons) en vullingen en leer je praliné draaien. Je leert bovendien over de oorsprong van cacao en het proces van cacaoboon tot chocolade.

Wat maak je onder andere

Aan de slag met spuitchocolade, marsepeinvullingen, karamelvullingen, vormbonbons met basisvullingen, truffels, spuitbonbons, pâte bonbons en meer.

 

Kosten

€ 995,- inclusief lunch, btw-vrij

Voor bakkers die afdragen aan het Sociaal Fonds Bakkersbedrijf geldt een korting van 45%.


Soortgelijke opleidingen

Frank Haasnoot - Chocolade showstuk

Frank Haasnoot - Chocolade showstuk

Chocolaterie

(Professionals
Thuisbakkers)

Bekijk opleiding

Frank Haasnoot - Chocolade showstuk

Eclairs en soezen

Eclairs en soezen

Patisserie

(Thuisbakkers)

Bekijk opleiding

Eclairs en soezen

Vegan patisserie

Vegan patisserie

Patisserie

(Thuisbakkers)

Bekijk opleiding

Vegan patisserie

Delizioso Gelato

Delizioso Gelato

Glacerie

(Professionals
Thuisbakkers)

Bekijk opleiding

Delizioso Gelato