Loading...

Basis Chocolaterie

2 Februari t/m 23 Februari 2019

Hoe krijgt je chocolade een mooie glans en knapperigheid? Welke vullingen zijn geschikt voor bonbons? Deze en meer vragen staan centraal in de Basis Chocolaterie.

Kosten

775

  • 4 dagen
  • 26 uur
  • 09:00u - ca. 15:30u
  • Max. 12 personen

aanmelden

belangstelling  

In de basisopleiding is geen voorkennis vereist en leer je chocolade smelten, tempereren (enten, tableren). Ook ga je aan de slag met verschillende bonbons en vullingen en leer je praliné draaien. Je leert bovendien over de oorsprong van cacao en het proces van cacaoboon tot chocolade.

Wat ga je allemaal maken

Aan de slag met spuitchocolade, marsepeinvullingen, vormbonbons met basisvullingen, truffels, spuitbonbons, pâte bonbons en meer.

 

Kosten
Doelgroep

​Zaterdagen: 2, 9, 16 en 23 februari