Loading...

Zoet en hartig op brood

25 Oktober t/m 26 Oktober 2017

Geniet jij ook zo van lekker brood maar juist ook van de uiteenlopende manieren om die plak te beleggen of zelfs opnieuw te verwerken? Dan is dit voor jou de opleiding!

Kosten

375

  • 2 dagen
  • 15 uur
  • 08:00u - ca. 15:30u
  • Max. 12 personen

aanmelden

belangstelling  

In twee dagen tijd produceren we niet alleen een aantal basisdegen en -producten, maar gaan we ook aan de slag met hetgeen je erop wilt gebruiken. Dat kan een zoet smeersel zijn, maar juist ook de heerlijkste hartige variaties. Deze opleiding is geschikt voor thuisbakkers, maar ook voor professionals die hun assortiment in houdbaar willen vergroten en bewust keuzes willen maken om brood een upgrade te geven een dag later.

Je maakt drie soorten brood: een briochebrood voor onder andere wentelteefjes, een handgemaakt biologisch desembrood voor Croque Monsieur en Provencaalse Tartine en een baguette voor uienstokken en tarte flambée stokken. Ook leer je eigen broodsmeersels te maken. Denk aan een confiture van het seizoen, chocolade- en of hazelnootpasta en copeaux de chocolat (chocoladevlokken). Je ontdekt dat je met brood een dag later vele kanten op kunt. En na deze zelfgemaakte smakelijke smeersels wil je niet anders meer!

 

Kosten

€ 375,- inclusief BTW en lunch.