Loading...

Vervolg Boulangerie

6 November t/m 9 November 2017

Klaar voor de volgende stap na Introductie Boulangerie? In deze opleiding bouwen we verder en ga je je niveau weer verleggen in de breedte en diepte.

Kosten

995

  • 4 dagen
  • 30 uur
  • 08:00u - ca. 15:30u
  • Max. 12 personen

aanmelden

belangstelling  

De Vervolg Boulangerie staat in het teken van de wonderbare wereld van desem en vertraagde processen. Elke dag werk je met dezelfde grondstoffen maar is het proces en de werkwijze anders. Je krijgt inzicht in tijd en temperatuur. Je leert je eigen desem starten en doorstarten met rogge, tarwe en zaden. Ook kom je meer te weten over de toepassingen met bloem, water en andere graansoorten. En wat te denken van het maken van een brood met gefermenteerde appel en rozijnen? Deze week vol brood inspiratie mag je als gevorderde thuisbakker niet missen.

Wat maak je onder andere

Baguette de tradition française, tourte de seigle, meergranen, boerenbrood, ciabatta, speltbrood, khorasan brood, en een echte eye-catcher: couronne bordelaise.

 

Kosten

€ 995,- inclusief BTW en lunch