Loading...

Puur Desem

12 November t/m 15 November 2018

Het vervolg op onze opleiding Puur Boulangerie, waarbij je verder gaat met desems, vertraagde processen en andere granen

Kosten

726

  • 4 dagen
  • 30 uur
  • 08:00u - ca. 15:30u
  • Max. 12 personen

aanmelden

belangstelling  

In deze week verdiep je je helemaal in desem, je start zelf een cultuur en de natuurlijke controle over vertraagde processen wordt praktisch onderzocht. En natuurlijk zonder BVM’s! Ook gaan we bakken met andere oergranen en ga je met een map vol recepturen terug naar het bedrijf om snel zelf aan de slag te gaan met de opgedane kennis.

Wat maak je onder andere

Focaccia, Ciabatta, Boerenbrood, Tourte de seigle, Tourte aux Alouettes, groentebroodjes, verschillende soorten baguettes en meer.

 

Kosten

Voor bakkers die afdragen aan het Sociaal Fonds Bakkersbedrijf geldt een prijs van €726,- (excl. btw). Wij werken samen met de Nationale Bakkerij Academie, zij verzorgen na afloop van de opleiding de factuur.

Voor andere professionals kost de opleiding € 995,- (btw-vrij).

Doelgroep

Gericht op werknemers in de bakkerij die zich willen verdiepen en verbreden. Deelname is alleen mogelijk na het afronden van de opleiding Puur Boulangerie of Terug naar de Basis van de NBOV, of bij uitzondering met een intakegesprek.

Voor thuisbakkers adviseren wij de opleiding Handgemaakt Brood en vervolgcursussen.