Loading...

Puur Boulangerie

18 September t/m 21 September 2017

Onze meest succesvolle startopleiding voor professionals die aan de slag willen met brood zonder toevoegingen en met een langer proces.

Kosten

710

  • 4 dagen
  • 30 uur
  • 08:00u - ca. 15:30u
  • Max. 12 personen

aanmelden

belangstelling  

Hoe smaakt ‘terug naar de basis’? Wilt u brood leren bakken zonder declaraties of E-nummers? Wilt u brood produceren van hoge kwaliteit en alleen met basisgrondstoffen? En tegelijkertijd leren over de kwaliteits-, structuur- en smaakverschillen tussen de directe methode van deeg zetten versus het gebruik van voordegen, poolish, kookstukken en desems?

Dan is deze week geschikt voor jou!

Naast de praktijkuren wordt ook de theorie achter het gebruik van de grondstoffen en methodes van deeg zetten aangehaald. Een verdiepingsmodule waar u direct een kwaliteitsslag mee kunt maken in de dagelijkse praktijk.

Eerdere deelnemers zijn zeer enthousiast aan de slag gegaan in hun eigen bedrijf en hebben daar direct voordeel kunnen behalen met de kennis die ze op hebben gedaan in deze week.

 

Kosten

€ 710,- excl. BTW*, inclusief lunch.

* dit geldt voor bakkers die afdragen aan het Sociaal Fonds Bakkersbedrijf. Voor andere professionals kost de opleiding € 1050,- excl. BTW, zij mogen zich direct bij ons melden.

Inschrijvingen lopen voor bakkers officieel via de Nationale Bakkerij Academie, maar u mag zich ook melden bij ons, wij sturen uw inschrijving dan door.

Doelgroep

Werknemers in de bakkerij die zich willen verdiepen en verbreden. Voor thuisbakkers adviseren wij de opleiding Introductie Boulangerie.