Loading...

Nederlandse broodklassiekers

23 Oktober t/m 24 Oktober 2017

Ook Nederlandse klassiekers in het brood lenen zich prima voor een Terug naar de Basis methode. Wij nemen je mee om ook met het standaardassortiment een slag te slaan!

Kosten

339

  • 2 dagen
  • 15 uur
  • 08:00u - ca. 15:30u
  • Max. 12 personen

aanmelden

belangstelling  

Brood staat steeds vaker in de belangstelling, de consument is op zoek naar een transparant verhaal. Dat kan een bakker hen bieden! In 2 dagen tijd gaan we aan de slag met de basisproducten uit het assortiment zoals groot- en kleinbrood en maken we een heerlijk suikerbrood. We gebruiken enkelvoudige grondstoffen en laten de broodverbetermiddelen achterwege. We maken de verbinding met het eigen bedrijf en de processen die daar gebruikt worden.

Wat maak je onder andere

Volkoren, Wit en Meergranen

Vloerkadetten, Krentenbol

Suikerbrood

Extra begeleiding

We vinden het belangrijk dat de opleiding aansluit bij de dagelijkse praktijk in de bakkerij. Daarom vragen we elke deelnemende bakkerij na afloop van de opleiding één product te kiezen en in de praktijk uit te proberen in de periode november, december, januari, februari. Vervolgens is er in de maand maart een individueel feedbackmoment met François. Op basis daarvan kun je de productie optimaliseren en kunnen we als Bakery Institute onze opleiding weer verbeteren. Oftewel, een werkwijze waar we allebei een voordeel uit halen en we met zijn allen profiteren van beter brood met een transparant verhaal!

 

Kosten

De opleiding is te volgen voor € 339,- (met Sociaal Fonds subsidie) of € 495,- wanneer je niet afdraagt aan het Sociaal Fonds.

* dit geldt voor bakkers die afdragen aan het Sociaal Fonds Bakkersbedrijf.

Inschrijvingen voor bakkers lopen officieel via de Nationale Bakkerij Academie, maar u mag zich ook melden bij ons, wij sturen uw inschrijving dan door.

Doelgroep

Deze opleiding is bedoeld voor professionals die meer terug naar de basis willen werken en hun eigen identiteit aan hun assortiment willen geven.