Loading...

Handgemaakt brood: Italiaanse klassiekers

2 dagen

Pani artigianali! Kom in Italiaanse sferen en ga aan de slag met het maken van heerlijke broodklassiekers.

Data
  • Wordt verwacht

425

  • 2 dagen
  • 15 uur
  • 08:00u - ca. 15:30u
  • Max. 12 personen

belangstelling  

In deze tweedaagse cursus ontdek je hoe je brood kunt verrijken met de smakelijke ingrediënten uit de Italiaanse keuken. Wat te denken van bakken met polenta (maismeel) en een klassieke Filone op basis van durum gries. Ook maak je kennis met grissini, deze licht, krokant gebakken broodstengels hebben hun oorsprong in Turijn en zijn een heerlijke appetizer in combinatie met Parmaham of zelfgemaakte pesto.

Wat maak je onder andere

Ciabatta, Focaccia, Pizza, Pan di cioccolate, Polentabrood, Filone en meer.

 

Kosten

€ 425,- inclusief lunch en btw-vrij

Voor bakkers die afdragen aan het Sociaal Fonds Bakkersbedrijf geldt een korting van 45%.

Doelgroep

Is dit je eerste kennismaking met brood? We raden je aan om eerst de tweedaagse opleiding Handgemaakt Brood: Introductie te volgen.


Soortgelijke opleidingen

Viennoiserie professionals

Viennoiserie professionals

Viennoiserie

(Professionals)

Bekijk opleiding

Viennoiserie professionals

Handgemaakt brood: (3) Master

Handgemaakt brood: (3) Master

Boulangerie

(Thuisbakkers)

Bekijk opleiding

Handgemaakt brood: (3) Master

Handgemaakt brood: Franse klassiekers

Handgemaakt brood: Franse klassiekers

Boulangerie

(Thuisbakkers)

Bekijk opleiding

Handgemaakt brood: Franse klassiekers

Oriëntatie-ochtend 9-weekse opleidingen

Oriëntatie-ochtend 9-weekse opleidingen

Boulangerie

(Carrière-switchers)

Bekijk opleiding

Oriëntatie-ochtend 9-weekse opleidingen