Loading...

Handgemaakt brood: Italiaanse klassiekers

2 dagen

Pani artigianali! Kom in Italiaanse sferen en ga aan de slag met het maken van heerlijke broodklassiekers.

Data
  • Wordt verwacht

425

  • 2 dagen
  • 15 uur
  • 08:00u - ca. 15:30u
  • Max. 12 personen

belangstelling  

In deze tweedaagse cursus ontdek je hoe je brood kunt verrijken met de smakelijke ingrediënten uit de Italiaanse keuken. Wat te denken van bakken met polenta (maismeel) en een klassieke Filone op basis van durum gries. Ook maak je kennis met grissini, deze licht, krokant gebakken broodstengels hebben hun oorsprong in Turijn en zijn een heerlijke appetizer in combinatie met Parmaham of zelfgemaakte pesto.

Wat maak je onder andere

Ciabatta, Focaccia, Pizza, Pan di cioccolate, Polentabrood, Filone en meer.

 

Kosten

€ 425,- inclusief lunch en btw-vrij

Voor bakkers die afdragen aan het Sociaal Fonds Bakkersbedrijf geldt een korting van 45%.

Doelgroep

Is dit je eerste kennismaking met brood? We raden je aan om eerst de tweedaagse opleiding Handgemaakt Brood: Introductie te volgen.


Soortgelijke opleidingen

Basis Boulangerie

Basis Boulangerie

Boulangerie

(Professionals)

Bekijk opleiding

Basis Boulangerie

Viennoiserie professionals

Viennoiserie professionals

Viennoiserie

(Professionals)

Bekijk opleiding

Viennoiserie professionals

Masterclass Boulangerie voor Chefs

Masterclass Boulangerie voor Chefs

Boulangerie

(Professionals)

Bekijk opleiding

Masterclass Boulangerie voor Chefs

Handgemaakt brood: (2) Vervolg

Handgemaakt brood: (2) Vervolg

Boulangerie

(Thuisbakkers)

Bekijk opleiding

Handgemaakt brood: (2) Vervolg