Loading...

Introductie Boulangerie

11 September t/m 14 September 2017

Heb je altijd al meer willen leren over het broodbakken en willen ervaren hoe het er in een bakkerij of boulangerie aan toegaat?

Kosten

995

  • 4 dagen
  • 30 uur
  • 08:00u - ca. 15:30u
  • Max. 12 personen

aanmelden

belangstelling  

Leer in deze week de basis over de grondstoffen, het kneedproces, het vormen van het brood, het rijsproces en het bakken in een intensief vierdaags programma.

Je leert direct werken met meerdaagse degen, verschillende granen, vloer- en busbroden en maakt iedere dag Franse baguettes met behulp van een steenoven. Ontdek bij ons de wondere wereld van de boulangerie!

Wat maak je onder andere

Verschillende typen baguettes - directe methode, met poolish, met desem -, Pain de Campagne, Ciabatta, Appeltjesbrood, Meergranen batard, Pain de seigle rustique en meer.

 

Kosten

€ 995,- inclusief BTW en lunch