Loading...

Handgemaakt Brood

9 December t/m 10 December 2017

Ben jij die enthousiaste thuisbakker (in spé) die de fijne kneepjes van het broodbakken beter wil leren begrijpen? ​

Kosten

375

  • 2 dagen
  • 13 uur
  • 09:00u - ca. 15:30u
  • Max. 12 personen

aanmelden

belangstelling  

In deze cursus maak je kennis met de wereld van het brood. Je eigen desem opstarten en onderhouden? Een voordeeg maken? Tijdens deze cursus leer je de basisprincipes van het broodbakken.

Het doel van de cursus is om iedereen dermate enthousiast, zelfverzekerd en kundig te maken, dat je in staat bent om thuis een heel goed brood te bakken. In de twee dagen leer je hoe je het beste een deeg kunt maken, laten rijzen en daarna bakken, steeds vertaald naar een thuissituatie want wij begrijpen ook dat je thuis geen stenen vloeroven hebt staan!
De cursus is behoorlijk intensief; je gaat met de hand maar liefst 15-20 broden maken, waaronder een met noten en vruchten gevuld molenbrood, een Italiaanse Ciabatta, een Boule Blanc, een heel mooi roggebrood en natuurlijk de ultieme Franse Baguette.

En wil je je daarna verder verdiepen? Dan kun je een introductieprogramma of het lange programma volgen!

 

Kosten

€ 375,- inclusief BTW en lunch