Loading...

Desem en vertraagde processen

27 Juni t/m 28 Juni 2018

Na de basis van Handgemaakt Brood aan de slag met desems, vertraagde processen en andere granen

Kosten

425

  • 2 dagen
  • 13 uur
  • 09:00u - ca. 15:30u
  • Max. 12 personen

aanmelden

belangstelling  

In deze tweedaagse cursus verdiep je je in het werken met desem. Je start een eigen cultuur en gaat aan de slag met degen vanuit de koeling via een vertraagd rijsproces. Dit zorgt voor brood met een betere smaak, betere verteerbaarheid en je hoeft ‘s nachts je bed niet uit om te ontbijten met een versgebakken brood.

Wat maak je onder andere

Spelt batard, baguette liquide levain, tourte aux alouettes in mandjes, tourte de seigle met noten en kaas in blikken, wit desem brood couronne.

 

Kosten

€ 425,- inclusief BTW en lunch

Doelgroep

Is dit je eerste kennismaking met brood? We raden je aan om eerst de tweedaagse opleiding Handgemaakt Brood te volgen.