Wat is het geheim van het Franse brood met knapperige korst? Ontdek de rijke broodcultuur van Frankrijk met een basis arsenaal aan grondstoffen.
In deze tweedaagse cursus maak je kennis met de Franse klassiekers. Ongeacht het moment van de dag, een maaltijd zonder brood is niet compleet in Frankrijk. Dat verklaart ook waarom er jaarlijks 10 miljard stokbroden in Frankrijk worden verkocht! Een traditionele Franse baguette kan dan ook niet ontbreken in de cursus. We verwerken hetzelfde deeg tot een Epi, ook een brood met zo’n kenmerkende Franse uitstraling. Na deze cursus hoef je niet meer alleen op vakantie te genieten van goed brood maar komt het elke dag vers uit je eigen oven.
Baguette tradition, Epi, Handgemaakt tourte auvergnate rogge, Pain de campagne, Pain de ménage, Fougasse met kruiden, Handgemaakt pain aux noix en meer.
€ 425,- inclusief lunch en btw-vrij
Voor bakkers die afdragen aan het Sociaal Fonds Bakkersbedrijf geldt een korting van 45%.
Is dit je eerste kennismaking met brood? We raden je aan om eerst de tweedaagse opleiding Handgemaakt Brood: Introductie te volgen.