Loading...

Feestdagen assortiment Boulangerie

27 September t/m 28 September 2017

Goed voorbereid op de feestdagen met een prachtig sint- en kerstassortiment?

Kosten

339

  • 2 dagen
  • 15 uur
  • 08:00u - ca. 15:30u
  • Max. 12 personen

aanmelden

belangstelling  

Deze tweedaagse opleiding bevat allerlei feestelijke producten met internationale invloeden, namelijk een Frans, Duits, Noors en Italiaans tintje. Je maakt een rijk gevuld verdeelbrood om lauwwarm te serveren bij een aperitief, een roggebrood in zowel zoete als hartige variant en een Noors meergranen-zaden brood van spelt en rogge. Ook de Viennoiserie mag niet ontbreken met een smakelijke Brioche de Noël; een broodtaartje voor bij het ontbijt dat binnen no-time op is. We zoeken het snijvlak van de boulangerie en patisserie op met een traditionele Duitse Lebkuchen. Een onmisbaar kerstproduct waarvan we ook een koekhuisje maken. Tot slot maken we een traditioneel product uit de Elzas, een kweepeergelei met gedroogd fruit (vijgen, dadels, pruimen) en noten, heerlijk voor bij de brioche of natuurlijk een kaasplankje. Hiermee maak je als bakker het verschil en sluit je aan op de vraag van de consument.

Wat maak je onder andere

Verdeelbrood, roggebrood zoet en hartig, Noors meergranen-zaden brood, Brioche de Noël, Lebkuchen en een kweepeergelei

 

Kosten

€ 339,- excl. BTW*, inclusief lunch.

* dit geldt voor bakkers die afdragen aan het Sociaal Fonds Bakkersbedrijf. Voor andere professionals kost de opleiding € 495,- excl. BTW, zij mogen zich direct bij ons melden.

Inschrijvingen voor bakkers lopen officieel via de Nationale Bakkerij Academie, maar u mag zich ook melden bij ons, wij sturen uw inschrijving dan door.

Doelgroep

Deze opleiding is bedoeld voor professionals die meer terug naar de basis willen werken en hun eigen identiteit aan hun assortiment willen geven.