Loading...

Bakken voor de feestdagen

16 December t/m 17 December 2017

Verbluf iedereen met feestelijke producten van de decembermaand. Leer de benodigde skills om bij elk eetmoment een smakelijk product neer te zetten.

Kosten

375

  • 2 dagen
  • 13 uur
  • 09:00u - ca. 15:30u
  • Max. 12 personen

aanmelden

belangstelling  

Deze tweedaagse opleiding bevat allerlei feestelijke producten: van kerstbrood tot oliebol. Je maakt een rijk gevuld verdeelbrood om lauwwarm te serveren bij een aperitief, een roggebrood met kaas en noten. Ook de Viennoiserie mag niet ontbreken met een smakelijke Brioche de Noël; een broodtaartje voor bij het ontbijt dat binnen no-time op is. Natuurlijk kunnen de klassiekers ook niet ontbreken: een desem kerststol en desem oliebollen met en zonder vulling. Ook leer je appelbeignets op twee wijzen: één variant met pannenkoekenbeslag en een variant met bladerdeeg. Tot slot maken we een traditioneel product uit de Elzas, een kweepeergelei met gedroogd fruit (vijgen, dadels, pruimen) en noten, heerlijk voor bij de brioche of natuurlijk een kaasplankje.

Wat maak je onder andere

Roggebrood met kaas en noten, Brioche de Noël, desem kerststol, oliebollen, appelbeignets en een kweepeergelei

 

Kosten

€ 375,- inclusief BTW en lunch.