Loading...

Wij gaan verhuizen!

12 Juli 2016

Wij gaan verhuizen!

Vanaf 1 augustus zitten we met het Bakery Institute op een nieuwe lokatie met de leslokalen. Gelukkig wel in hetzelfde prachtige pand, maar we vertrekken naar een prachtige ruimte met uitzicht op het torentje van Verkade en de Zaan op de derde verdieping. En het is ook echt nodig, we zijn uit de verdieping op de begane grond gegroeid! Enerzijds door de leslokalen die steeds volop gevuld zijn, en we niet iedereen kunnen plaatsen, maar anderzijds ook door het succes van onze winkel, de Bakery Market. En we zijn net op tijd voor ons jubileum met verhuizen, want 5 september bestaan we 5 jaar!

Onze verhuizing naar boven staat gepland voor de laatste week van juli, zodat we op 1 augustus met de nieuwe groep van de patisserie kunnen beginnen in het nieuwe lokaal en klaar zijn voor alle mooie opleidingen in het najaar.

Het vrijkomen van de ruimte op de begane grond zorgt echter ook weer voor mooie nieuwe initiatieven. Per september zal in onze huidige ruimte de Verskade worden gevestigd. De Verskade is een coöperatie van bestaande (en bekende) Zaanse ondernemers die hun krachten bundelen om vanaf september een prachtige Versmarkt neer te gaan zetten in De Chocoladefabriek. Natuurlijk is onze Bakery Market hier ook deel van! Hierover in een volgende nieuwsbrief meer informatie.

Nieuwsbrief
Ontvang je de normale nieuwsbrief nog niet, dan kun je je makkelijk aanmelden! Volg deze link, meld je aan en wordt op de hoogte gehouden van de activiteiten van het Bakery Institute.