Loading...

Open Dag 9 december van 11 tot 16 uur

7 November 2016

Open Dag 9 december van 11 tot 16 uur

Kom je ook? Op 9 december organiseert het Bakery Institute weer een open dag! Je bent van harte welkom om een bezoek te brengen aan onze opleidingsbakkerijen en de winkel in de Zaanse Chocoladefabriek aan de Westzijde. Iedereen is welkom om binnen te lopen tussen 11 en 16 uur, en het is ook een mooie gelegenheid om een kijkje te komen nemen in de gloednieuwe VersKade voor of na je bezoek!


Neem een kijkje in de brood- en banketbakkerij waar allerlei lekkere bakkerijproducten worden gemaakt, ontmoet de bevlogen docenten Hans Heiloo, Gerard Blaauw & Francois Brandt, proef van al het lekkers dat onze studenten van het 9-weekse programma hebben gemaakt en beleef de informele sfeer in het prachtige pand! En zeker als je onze nieuwe ruimte op de 3e etage nog niet hebt gezien is een bezoek aan te raden. De koffie, thee en iets lekkers staan klaar. Kortom, alle ingrediënten voor een heerlijk bezoek zijn aanwezig: je bent van harte welkom!

Nieuwsbrief
Ontvang je de normale nieuwsbrief nog niet, dan kun je je makkelijk aanmelden! Volg deze link, meld je aan en wordt op de hoogte gehouden van de activiteiten van het Bakery Institute.