Loading...

Bakkerij van de (V)Oorsprong op de Horecava

4 Januari 2016

Bakkerij van de (V)Oorsprong op de Horecava

‘Haver is Hip!’ is het thema van de Bakkerij van de (V)Oorsprong op de Horecava 2016. De partners van deze bakkerij nodigen je graag uit om ons van 11 t/m 14 januari 2016 te komen bezoeken in de Amsterdam RAI. Kijk verderop hoe je kaarten kunt bestellen.

In een spectaculaire setting laten we zien dat er veel meer mogelijkheden zijn met haver dan alleen havermoutpap. Op élk moment van de dag kun je genieten van Haver en wij inspireren je bij de eetmomenten ontbijt, lunch en diner. Haver is een supergezond graan dat steeds meer waardering krijgt. Het is ontzettend lekker en veelzijdig en ook een van de weinige granen met goedgekeurde voedselclaims. Zo maken we natuurlijk haverbrood en haverbolletjes, maar ook croque monsieurs, smoothies én een koffie compleet met haverpatisserie.

Ook kun je dit jaar letterlijk terug in de schoolbanken om een speedcollege van 5 minuten te volgen op het expertisegebied van onder andere onze haverprofessor, wereldkampioen boulangerie, dé gastvrijheidsdeskundige van Nederland of geniet van de koffiepassie van een barista! En wil je nog meer weten? Spreek dan onder het genot van iets lekkers een van onze specialisten aan.

De Bakkerij van de (V)Oorsprong is een initiatief van Bakery Institute en een groep enthousiaste partners die zich presenteren in een bijzonder inspirerende omgeving.

De opbrengsten van de Bakkerij van de (V)Oorsprong gaan dit jaar naar Skate4Air, een organisatie die zich sterk maakt en geld inzamelt voor onderzoek naar de ingrijpende ziekte Cystic Fibrosis (taaislijmziekte).

Nieuwsbrief
Ontvang je de normale nieuwsbrief nog niet, dan kun je je makkelijk aanmelden! Volg deze link, meld je aan en wordt op de hoogte gehouden van de activiteiten van het Bakery Institute.